Dynasty

Welkom bij Aziatisch Tapas restaurant Dynasty

Beste klanten van ons afhaal,

Vanaf 1 juli worden de maatregelen versoepeld maar helaas is dit voor ons niet van toepassing i.v.m. onze beschikbare afhaal ruimte.

Het volgende blijft gelden;
-De 1,5m regel blijft en wij houden ons strikt aan. Respecteer elkaar en geef elkaar ook die ruimte.

-Er mogen 3 klanten tegelijkertijd binnen wachten op hun bestelling. Kom daarom ook alleen en laat de ander (in de auto/buiten) wachten.

-Is de ruimte vol? Wacht dan even buiten totdat ons personeel u naar binnenroept voor de onderstaande uitzonderingen.

Uitzondering 1: Heeft u telefonisch besteld? Dan wordt binnengelaten door ons personeel als de bestelling al klaar staat.
Uitzondering 2: U kunt alvast bestellen, maar blijft buiten wachten totdat iemand eruit gaat om binnen te wachten. Ons personeel zal u binnenlaten.

-Heeft u besteld en gaat u weer boodschappen doen? Ook dan geldt voor u dat u buiten moet wachten als de wachtruimte vol is. Als uw bestelling klaar is, wordt u naar binnengeroepen.

-Wacht altijd eerst even buiten als een ander eruit wilt. Voor uw eigen veiligheid en die van een ander en verlaag de besmettingskans.

Eerst 1 eruit en dan 1 naar binnen.

-*Bij binnenkomst wordt u bij de deur gevraagd de handen te reinigen met de beschikbare desinfecteren middelen van ons personeel. *
Staat er even niemand? Wacht dan even totdat ons personeel u kunt helpen bij de deur.

-Ga zitten op de aangegeven zitplaatsen na het bestellen en geef de ander voldoende ruimte.

-Maak gebruik van de inpaktafel wanneer u uw eigen tas meeneemt. Wij mogen helaas niet meer u maaltijd(en) in de tassen leggen.

Tot nadere berichtgeving zullen wij ons houden aan de boven geldende regels.

Dank voor uw begrip.

U kunt woensdag t/m maandag telefonisch bestellen vanaf 13:00 tot 19:50 uur. Let goed op de sluitingstijden van onze keuken.

TEL. 072 51 51 538

Groetjes,

Team Dynasty