Dynasty

Welkom bij Aziatisch Tapas restaurant Dynasty

Menukaarten

Mededeling1 prijzen

Vanwege dreigende tekorten en beperkte beschikbaarheid van diverse grondstoffen vanwege oorlog in Oekraïne, sancties op Rusland, vogelgriep, stijgende olieprijzen, stijgende vracht- en importprijzen, covid gerelateerde restricties (import/export), dagprijzen van leveranciers zijn wij genoodzaakt om de prijzen te wijzigen om de continuiteit van de onderneming voort te zetten.

Mededeling 2 Spaarkaart

Vanwege tekorten in de papier/drukbranche en stijgende prijzen stoppen wij met het uitgeven van nieuwe spaarkaarten totdat de stabiliteit terugkomt. Echter verwachten wij niet dat er in 2022 nieuwe spaarkaarten worden afgegeven.

Wat betekent dit voor u?
- Dit houdt in dat wij geen stempels/tegoeden op de bonnen zullen zetten als u wacht op een nieuwe spaarkaart.

- Volle spaarkaart kunt u nog steeds inleveren tegen € 5 korting op een bestelling vanaf € 15.00. (Maximaal 1 volle spaarkaart per bestelling)
- Bent u in het bezit van een spaarkaart, deze kunt u nog altijd gebruiken om te sparen voor korting en inleveren als deze vol is.
- Bent u in het bezit van 2 onvolledige spaarkaarten? Dan heeft u geluk, zolang u deze niet laat overschrijven van kaart 1 naar kaart 2. Het betekent immers dat u 2x recht hebt op € 5 korting als de kaarten vol zijn. Wanneer u de stempels laat overschrijven, worden de andere spaarkaarten ingenomen. U krijgt geen nieuwe/lege spaarkaart terug.